Vilman Perhehoito

Vilman Perhehoito

Toiminta perhekodissa on ihmisläheistä ja kodikasta. Asukkaat osallistuvat toimintaan kukin voimavarojensa ja toimintakykynsä mukaan. Vilman Perhehoidossa on kerralla enintään kuusi asukasta. Meille voi tulla myös kuntoutumaan sairaalajakson jälkeen. Päivätoimintaan osallistuu kerralla enintään kuusi henkilöä. Päivätoimintaan pääsee palveluohjauksen kautta toimeksiantosopimuksella. Hyvä kotiruoka, seura ja perheen koirat Vera ja Safi antavat seuraa ja karvaterapiaa. Iso puutarha mahdollistaa ulkoilun, virkistävää katseltavaa on myös maatiaiskanat, joiden munat käytämme ruuaksi.

Kesällä 2020 valmistui pitkä terassi, jossa voidaan kävellä ja kahvitella. Yhteistyö Hauhon Lääkintävoimistelu, Tiina Sissalan kanssa mahdollistaa viikoittaisen fysioterapian asukkaan tilauksesta. Lisäksi motivoimme asukasta käyttämään tiloista löytyviä mahdollisuuksia lihasvoiman ja liikkuvuuden parantamiseksi.

Meille voi tulla asukkaaksi kunnan toimeksiantosopimuksella Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueilta. Normaalisti perhehoidosta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä suoraan meihin ja tulla tutustaumaan. Covid-19 viiruksesta johtuen on vierailut kotiimme rajattu. Kunnan toimeksiantosopimuksen tekee perhehoidon vastaava sosiaalihoitaja palveluohjaajien toimeksiannosta. Oman alueesi palveluohjaajaa voit tiedustella kuntasi ikäihmisten palveluista.

Asukkaiden sanomaa perhehoidosta:

”Hauhon paras hoitopaikka”

”Kaikki on hyvää, aina apu lähellä”

”yhteisö”

”Aina kun olen kotona, ajattelen tänne tuloa”

”Polkeminen on parasta, televisio ja ystävät”

”Koirat on parasta, kaikki on hyvää”

Click here to change this text