Vilman Varpaat

 

Vilman Varpaat jalkahoitola palvelee ma-pe, tilauksesta la.

Ihminen on kanta-astuja. Jos varpaita ei olisi, vaikeuttaisi se tasapainon ja joustavan käynnin ylläpitämistä. Jos haluaa juosta lujaa, on aktivoitava koko jalka varpaista kantapäähän ja nilkkaan. Varvastyöntö tehostaa menoa. Jalat, myös varpaat ovat liikkumisen edellytys. Hyvät aktiiviset ja hoidetut jalat turvaavat itsenäistä selviytymistä.

Tervetuloa jalkojen tutkimiseen, omahoidon ohjaukseen ja hoitoon!

Ajanvaraus Hauho

Halkeamat ja hautumat jaloissa toimivat tulehdusportteina kehoon. Eri sairaudet, synnynnäiset rakennevirheet, vammat, ikääntyminen ja ylipaino aiheuttavat muutoksia jaloissa. Oikein tehdyllä itsehoidolla ja säännöllisellä jalkahoitajalla käynnillä ylläpidät terveyttä.

Perus jalkojenhoito

Sisältää jalkojen tutkimisen, kylvyn, känsien ja kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, rasvauksen ja hieronnan. Hoitoaika on 45 min.

Vaativa jalkojenhoito

Sisältää jalkojen tutkimisen, kuvaamisen, kylvyn, känsien ja kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, sienikynsien ohennusken ja kotihoito-ohjeet. Hoitoaika 70 min.

Oireiden ja tutkimuksen pohjalta annan itsehoidon ohjeet ja suosituksen hoitokäyntien väleistä. Autan sopivien hoitotuotteiden, Kompressiosukkien, kevennysten ja ortoosien valinnassa. Tarvittaessa ohjaan lääkärin, fysioterapeutin tai jalkaterapeutin konsultaatioon.

Täydellinen jalkojenhoito

Sisältää jalkojen tutkimisen, kylvyn, kuivuneen ihon, kovettumien ja känsien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, jalkanaamion, hieronnan ja kynsien lakkauksen.

Jalkahoitojen lisäksi hoitotuotteet erilaisiin jalkojen haasteisiin: Diabetes, halkeamat, varpaanvälit rikki, känsät, sienikynnet, sisään kasvaneet kynnet.

Lahjakortti

Lahjakortit palveluihin ja tuotteisiin, voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.
Huomioi henkilökuntaa tai asiakkaita.
Muista äitiä, isää, mummua, vaimoa, ystävää.

ANNA LAHJAKSI TERVEYTTÄ ja Hyvää oloa!

Voit ostaa lahjakortit suoraan netistä tai tilata lahjakortit sähköpostilla tai puhelimella.

Lahjakottipohjan voit tulostaa tai tehdä itse. Lisää nettioston varauskoodi kohtaan Lahjakortti nro. Ilman varauskoodia lahjakortti on arvoton! Varauskoodin avulla tarkistan varauksen verkkomaksun.

 

Hinnasto
Perusjalkahoito60 €
Vaativa jalkahoito84 €
Täydellinen jalkahoito85 €

Varaa aikasi:

varpaat@vilman.fi
0400 2305 10
Katri Kranni