Ajankohtaista

2022 vuosi aloitetaan Kehontunne-kurssilla

 

Kurssilla opit huoltamaan jalkoja Footbic-menetelmän avulla. Kahden pienen, pehmeän pallon avulla avataan jalkateriä, nilkkoja ja lihaskalvojen kautta koko keho voi paremmin. Katri ohjaa jalkojen kotihoitoon Peclavuksen alkaalisin hoitotuottein. Armi Lundan, kehonuollon huippu ammattilainen ohjaa Footbic- menetelmän ja Kehontunne- Kasvoharjoitteet, joiden avulla kasvojen ja niska- hartiaseudun lihakset rentoutuvat ja pään asento linjautuu oikein.

KORONA TURVATOIMET

Vilman Varpaiden asiakkailta edellytetään erityistä varovaisuutta. Kukaan ei saa tulla vastaanotolle tietäen, että on ollut altistuneena koronalle tai on flunssaoireita, kuten päänsärkyä, lihassärkyä, yskää, kurkkukipua. Vilman Varpaiden toimitiloissa puhtaus on aina tärkeää. Koronan leviämisen ehkäisemiseksi tiloja desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeen ja asiakkaita otetaan rajoitetusti. Hoitaja suojautuu hengityssuojalla ja kertakäyttö hanskoin.

Vilman Perhehoidon puolella vierailut on sallittuja. Vierailijoilla on oltava kaksi koronarokotetta otettuna. Hyvä vierailuaika on aamupäivällä klo 11-12, tai iltapäivällä klo 15-17

Sairaana tai oireisena ei virailuja suositella.

VUODEN 2021 JALAT ON PÄÄASIA!

Kohdistan markkinointia erityisesti miesasiakkaille, koska hoitamattomat jalat ovat suuri haaste myös miehillä! Erilaiset fyysiset ongelmat tekevät jalkojen huolellisen pesun, kynsien leikkaamisen ja jalkojen rasvaamisen lähes mahdottomaksi. Hoidetut jalat tuntuvat hyviltä ja kevyiltä. Jalkojen terveyden tarkkailu ja riittävän hoitotason ylläpitäminen elämän eri vaiheissa on koko perheen asia. Vanhemmat luovat pohjan lasten jalkojen hyvinvoinnille. Jalkakylvyt, kynsien oikeanlainen leikkaus, jalkojen hieronta ja rasvaus, jalkajumpat, oikeanlaisten sukkien ja kenkien valinta, jalkojen hyvinvointi koostuu monista tekijöistä. Mikäli sinusta vanhempana tuntuu siltä, että lapsesi jalat eivät voi hyvin, suosittelen varaamaan ajan.

TIESITKÖ, ETTÄ VOIT MAKSAA HOITOSI VARAUKSEN YHTEYDESSÄ?
VOIT  VARATA LAHJAKORTIN JA MAKSAA SEN NETISSÄ.

Voit ostaa lahjakortin suoraan netistä. Valitset summan, jolle lahjakortin haluat, klikkaat ”varauksen” ostopäivälle ja etenet maksamaan verkkopankissa. Varausvahvistus tulee sinulle sähköpostiin tai tekstiviestinä. Vahvistuksessa on varauskoodi, joka tulee olla lahjakortissa mainittuna, koska sen avulla todennetaan lahjakortin oikeellisuus.