Ajankohtaista

KAUPUNKIUUTISET TEKI JUTUN MEISTÄ

https://lehdet.hameensanomat.fi/c061e06b-2912-4648-97f4-c9234fe6d63f/6

Asukkaat olivat ilolla mukana kuvauksissa. Virkistävä vierailu ja ihania kuvia.

INTERVALLIPAIKKOJA AVOINNA

Kunnan palveluohjauksen kautta voit hakea intervallipaikkaa Vilman Perhehoitoon. Yksinäisyys, turvattomuus, muistiongelmat, sairaudet, vanhuuden heikkous, on monia syitä, miksi on hyvä hakeutua intervalliin. Yhdessä asukkaan ja omaisten kanssa haemme parhaita käytänteitä hänen tarpeeseensa. Tavoitteena turva, hoiva ja hyvä elämä. Arki olkoon elämänmakuista myös sairauksien ja vanhuuden heikkouden kohdatessa. Ota rohkeasti yhteyttä!

KORONA TURVATOIMET

Vilman Varpaiden asiakkailta edellytetään erityistä varovaisuutta. Kukaan ei saa tulla vastaanotolle tietäen, että on ollut altistuneena koronalle tai on flunssaoireita, kuten päänsärkyä, lihassärkyä, yskää, kurkkukipua. Vilman Varpaiden toimitiloissa puhtaus on aina tärkeää. Koronan leviämisen ehkäisemiseksi tiloja desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeen ja asiakkaita otetaan rajoitetusti. Hoitaja suojautuu hengityssuojalla ja kertakäyttö hanskoin.

Vilman Perhehoidon puolella vierailut on sallittuja. Vierailijoilla on oltava kaksi koronarokotetta otettuna. Hyvä vierailuaika on aamupäivällä klo 11-12, tai iltapäivällä klo 15-17

Sairaana tai oireisena ei vierailuja.

VUODEN 2021 JALAT ON PÄÄASIA!

Kohdistan markkinointia erityisesti miesasiakkaille, koska hoitamattomat jalat ovat suuri haaste myös miehillä! Erilaiset fyysiset ongelmat tekevät jalkojen huolellisen pesun, kynsien leikkaamisen ja jalkojen rasvaamisen lähes mahdottomaksi. Hoidetut jalat tuntuvat hyviltä ja kevyiltä. Jalkojen terveyden tarkkailu ja riittävän hoitotason ylläpitäminen elämän eri vaiheissa on koko perheen asia. Vanhemmat luovat pohjan lasten jalkojen hyvinvoinnille. Jalkakylvyt, kynsien oikeanlainen leikkaus, jalkojen hieronta ja rasvaus, jalkajumpat, oikeanlaisten sukkien ja kenkien valinta, jalkojen hyvinvointi koostuu monista tekijöistä. Mikäli sinusta vanhempana tuntuu siltä, että lapsesi jalat eivät voi hyvin, suosittelen varaamaan ajan.

TIESITKÖ, ETTÄ VOIT MAKSAA HOITOSI VARAUKSEN YHTEYDESSÄ?
VOIT  VARATA LAHJAKORTIN JA MAKSAA SEN NETISSÄ.

Voit ostaa lahjakortin suoraan netistä. Valitset summan, jolle lahjakortin haluat, klikkaat ”varauksen” ostopäivälle ja etenet maksamaan verkkopankissa. Varausvahvistus tulee sinulle sähköpostiin tai tekstiviestinä. Vahvistuksessa on varauskoodi, joka tulee olla lahjakortissa mainittuna, koska sen avulla todennetaan lahjakortin oikeellisuus.