Vilman Varpaat jalkahoitola palvelee ma-la!

Ihminen on kanta-astuja. Jos varpaita ei olisi, vaikeuttaisi se tasapainon ja joustavan käynnin ylläpitämistä. Jos haluaa juosta lujaa, on aktivoitava koko jalka varpaista kantapäähän ja nilkkaan. Varvastyöntö tehostaa menoa. Jalat, myös varpaat ovat liikkumisen edellytys. Hyvät aktiiviset ja hoidetut jalat turvaavat itsenäistä selviytymistä.

Tervetuloa jalkojen tutkimiseen, riskiluokka kartoitukseen ja hoitoon!

Ajanvaraus

Halkeamat ja hautumat jaloissa toimivat tulehdusportteina kehoon. Eri sairaudet, synnynnäiset rakennevirheet, vammat, ikääntyminen ja ylipaino aiheuttavat muutoksia jaloissa. Oikein tehdyllä itsehoidolla ja säännöllisellä jalkahoitajalla käynnillä ylläpidät terveyttä.

Perusjalkahoito

Sisältää jalkojen tutkimisen, kylvyn, känsien ja kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, rasvauksen ja hieronnan. Asiakkaan halutessa lakkaan myös kynnet. Hoitoaika on 60 min.

Vaativa jalkahoito

Sisältää jalkojen tutkimisen, kuvaamisen, kylvyn, känsien ja kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, sienikynsien ohennusken ja kotihoito-ohjeet. Hoitoaika 90 min.

Oireiden ja tutkimuksen pohjalta tehty riskiluokitus sisältää itsehoidon ohjeet ja suosituksen perushoidon väleistä. Sopivien hoitotuotteiden, kevennysten ja ortoosien valinta. Tarvittaessa ohjaan lääkärin, fysioterapeutin tai jalkaterapeutin konsultaatioon.

Täydellinen jalkahoito

Sisältää jalkojen tutkimisen, kylvyn, kuivuneen ihon, kovettumien ja känsien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, jalkanaamion, hieronnan ja kynsien lakkauksen.

Jalkahoitojen lisäksi hoitotuotteet erilaisiin jalkojen haasteisiin: Diabetes, halkeamat, varpaanvälit rikki, känsät, sienikynnet, sisään kasvaneet kynnet.

Lahjakortti

Lahjakortit hoitoihin, voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.
Huomioi henkilökuntaa tai asiakkaita.
Muista äitiä, isää, mummua, vaimoa, ystävää.

ANNA LAHJAKSI TERVEYTTÄ ja Hyvää oloa!

Voit tilata lahjakortit sähköpostilla tai puhelimella.

Hinnasto
Perusjalkahoito50 €
Vaativa jalkahoito60 €
Täydellinen jalkahoito70 €

Varaa aikasi:

varpaat@vilman.fi
0400 2305 10
Katri Kranni